Willex fietstassen

Designed for an urban lifestyle. Strong, robust and tough!

De merknaam Willex staat synoniem voor producten met karakter.

Willex Bags for Bikes

Sterk, robuust en stoer.
Het bijzondere karakter van deze producten ligt in de afstemming op het gebruik in de stad en de aansluiting op de unieke wensen van alle mensen die dagelijks samen met hun fiets onderdeel uitmaken van het stadse verkeer en het stadse leven.

Safety First
In de drukte van de stad is het belangrijk om ook ’s avonds goed op te vallen.
U hebt namelijk niet alleen te maken met voetgangers en andere fietsers, maar ook met scooters, auto’s en het openbaar vervoer.
Om ervoor te zorgen dat u ook in het donker veilig op weg kunt, bevatten alle Willex producten grote reflecterende elementen die u extra goed zichtbaar maken voor andere weggebruikers.

Hun verhaal
De inspiratie voor Willex producten doen Ze op in landen met een echte fietscultuur. Zoals natuurlijk ons eigen Nederland.
Als Nederlanders zijn wij opgegroeid met fietsen, het is een onderdeel van ons dagelijks leven en dus voor Willex de perfecte bron van informatie en inspiratie.

Kwaliteit
Producten die het Willex label dragen, zijn ontwikkeld vanuit één centrale filosofie:
‘Alleen echte kwaliteit kan overleven in het drukke stadse verkeer’.
Daarom gebruiken zij bij Willex uitsluitend hoogwaardige, duurzame materialen en blijven continu op zoek naar manieren en nieuwe technieken om zo de producten te verbeteren.

Bezoek onze winkel waar wij een selectie deze top producten verkopen en wij ook voor u kunnen bestellen en monteren op uw fiets.