Van Raam aangepaste fietsen

Wij zijn dealer van Van Raam fietsen, wij hebben helaas geen modellen staan in de winkel, hiervoor kunt u terecht bij Van Raam in Varsseveld, zij hebben een showroom vol met alle modellen, hier kunt u ook een proefrit maken. U kunt daar alleen op afspraak langskomen.

U kunt bij ons wel de fietsen bestellen.

Fabrikant van aangepaste fietsen

Van Raam is fabrikant van unieke aangepaste fietsen.

De specialisaties van Van Raam zijn driewielfietsen, scootmobielfietsen, rolstoelfietsen, tandems, duofietsen, rolstoeltransportfietsen en lage instapfietsen ofwel comfortfietsen.

Van Raam fietsen zijn ook als elektrische fiets leverbaar. 

Bezoek op afspraak de Van Raam showroom

In Varsseveld (onze showroom) staan alle 23 (elektrische) Van Raam fietsen. Naast de driewielers, rolstoelfietsen, tandems, duofietsen, lage instap fietsen, loophulp en scootmobielfiets zijn ook de veel gekozen opties en accessoires in de showroom aanwezig.

Maak een afspraak en test diverse Van Raam fietsen

Op afspraak kun je de Van Raam showroom bezoeken. Tijdens deze afspraak geeft één van onze adviseurs je uitleg over de verschillende Van Raam fietsen en is er de mogelijkheid om een proefrit te maken.

Een uitgebreide testrit is erg belangrijk! Smaken verschillen en iedereen heeft zijn of haar eigen voorkeuren. Indien je ervaring hebt met het fietsen op een fiets met twee wielen dan dien je er rekening mee te houden dat een driewieler totaal anders fietst.

Heb je interesse in een Van Raam fiets en wil je vrijblijvend een proefrit maken op één of meerdere fietsen? Wil je weten welke opties, accessoires en aanpassingen er allemaal mogelijk zijn?

Maak telefonisch (+31 (0)315 257 370) een afspraak in onze showroom en ontvang persoonlijk advies op maat. Je kunt ook je gegevens bij ons achterlaten en we nemen telefonisch contact met je op om een afspraak in te plannen.

https://www.vanraam.com/nl-nl/proefrit ( In Varsseveld)